Own Brand Division Lead - Constrive
4943
page-template-default,page,page-id-4943,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Own Brand Division Lead

Als Own Brand Division Lead bij Constrive krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze ‘buy & build’ strategie voor het opkopen van succesvolle seller brands op Marktplaatsen. We scouten succesvolle merken met groeipotentie en laten deze harder groeien middels alle assets die we hebben binnen Constrive. Wij hebben de ambitie om de Europese Thrasio te worden en merken en ondernemers te helpen groeien. Constrive is hard aan het groeien en mooie avonturen aan het beleven en jij kunt hier een essentiële bijdrage leveren om de groei van onze eigen merken portefeuille uit te gaan breiden en winstgevendheid te laten groeien. Jij bent verantwoordelijk voor de category visie, het assortiment, de sales strategie en executie via verschillende online distributiekanalen in Europa.

Over Constrive

Constrive is een groep dat bestaat uit meerdere bedrijven en ondernemers die allemaal hun eigen specialisme beoefenen binnen de Retail value chain (van fabriek t/m de eindgebruiker) met ondersteuning van centrale shared services. Door deze samenwerking kunnen wij merken en Retailers gespecialiseerde services bieden om directe relaties met consumenten op te bouwen op de meest efficiënte manier. Binnen Constrive geloven wij sterk in ‘stronger & faster together’ en proberen we een omgeving te creëren waar de beste mensen en gaafste klanten onderdeel van willen zijn.

Wat ga jij concreet doen?

 • Jij bent P&L verantwoordelijk voor de eigen merk- en verkoopstrategie van onze merken;
 • Jij bouwt aan een meerjarenplan waarbinnen je verantwoordelijk bent voor het opzetten van de strategie tot de executie van de merken;
 • Jij zet de visie op en bouwt deze op de juiste manier uit en weet hiermee synergie te creëren onder alle betrokken partijen;
 • Jij bouwt aan een eigen merk portefeuille en geeft advies voor het kopen van merken die hierin passen;
 • Jij optimaliseert de verkoop en de groei van onze merken via meerdere online verkoopkanalen;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de juiste begeleiding en taakverdeling binnen Constrive en de betrokken ondernemingen en andere stakeholders en zoekt maximaal naar synergievoordelen binnen de groep.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent de ondernemende persoon die al jaren werkzaam is in E-commerce en merken als geen andere in de markt kan zetten. Verder herken jij jezelf in onderstaand profiel:

 • WO werk en denkniveau;
 • 5+ jaar relevante werkervaring;
 • Ruime Kennis van E-commerce, Online Marketplaces & merken / producten;
 • Uitgebreide ervaring met merkactivatie en sales;
 • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands.

Voor wat hoort wat, wat kun jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een leuke plek in een dynamisch bedrijf waar we jouw input waarderen! We zijn een bedrijf dat in oplossingen denkt en omdat we dit ook verwachten van onze medewerkers bieden we jou veel vrijheid in je functie.

Daarnaast bieden wij:

● Een marktconform salaris;
● Een pensioenregeling (50/50);
● Reiskostenvergoeding;
● Mogelijkheid om te werken waar jij wilt.

Sounds good?

Solliciteer dan direct en mail naar edgar.hofstee@constrive.com